Marina Vjollca, njihet si prezantuese televizive. Deri pak kohë më parë bashkë prezantonte një emision sportiv, ndërkaq tani drejton një spektakël të madh

Marina e para shumë vitesh dhe kjo e tanishmja kanë shumë dallim.

Falë ndërhyrjeve estetike të evidentuara disa herë edhe nga mediat, ajo duket mahnitëse.

Megjithatë, bukurinë ja shton edhe më shumë grimi profesional, flokët artificial e një mori detajesh të tjera, të cilat i japin pamjen që ja njohim. Po, si duket jashtë skene, kur është larg ekrani?

Aq ndryshe sa edhe Geti vështirë se mund ta njoh,