Ndoshta e keni vënë re që flokët nuk rriten në një formë uniforme dhe të rregullt dhe sillen rreth një luleje. Për këtë ekziston një arsye shumë të rëndësishme.

Në të gjitha kokat kjo formë e lules edhe pse mund të jetë shumë e ndryshme mund të tregojë gjëra të rëndësishme për ne.

Ajo kryesisht ndahet në lule e djathtë dhe e majtë.

Gjëja e rëndësishme është se kjo ka të bëjë me aftësitë tona, kryesisht me hemisferën dominuese.

Ata që e kanë në drejtim me akrepat e sahatit, pra të djathtë janë analitikë dhe të drejtë ndërsa ata në anën majtë janë kreativë dhe të ndjeshëm.

Gjithashtu numri i luleve është i lidhur me mënyrën se si funksionon truri ynë. Nëse një person ka dy ose më shumë, është e sigurt se ai person do të jetë hiperaktiv ose shumë i hutuar.

Interesant është fakti që ato tregojnë të njëjtën gjë edhe te kafshët.

Ndoshta flokët tuaj mund t’ju surprizojnë papritur, thjesht kushtojini një vëmendje të vogël.