Floku është gjysma e bukurisë e një vajzë, prandaj kujdesi që tregojmë ndaj tyre është tepër i madh.

Por shpesh herë gjendemi përball dilemave cila është ngjyra trend e momentit dhe sa mirën do të na përshtatet.

Intv iu sjell 5 ngjyrave në modë që revistat ndërkombëtare të modës këshillojnë

Bionde e ngrohtë
Kim Vo sugjeron që kjo ngjyrë do tiu shkonte vajzave që kanë një lëkurë midis biondes dhe zeshkanes.

E kuqe e errët
Nëse dëshironi të keni flokë të kuqe atëherë ngjyra e Emma Sonte është perfektë për këtë stinë.
Vo këshillon që çdo brune mund të kalonte shumë lehtë në këtë ngjyrë.

Çokollatë e ngrohtë
Nëse jeni brune dhe nuk doni të ndryshoni ngjyrë por veç ta “pasuroni” ngjyrën tuaj atëherë ky model është ideal për ju, shkruan Intv.

Rozë e ëmbël
Nëse po kërkoni që një ngjyrë më guximtare atëherë Josh drejtuesi i Redken Global Color Creative, iu këshillon rozën e ëmbël.
“Unë shoh tonet më të butë dhe më pastel që bëhen më të forta dhe më të guximshme”. Përtej të zbehtë, këto tonet tërheqëse janë “më të guximshme dhe më ekspresive” shprehet Josh.

Platin në gri
Kohët e fundit po shihet një rritje e kërkesave për ngjyrën e platini duke e bërë në një nga modelet trend të momentit.

Bionde e hapur
Nëse keni sy blu dhe lëkurë të zbehtë atëherë kjo ngjyrë është idealja për ju, këshillon Sharon Dorram.