Shishen e plastikës mund ta përdorni për gjëra që asnjëherë nuk e keni menduar.

Si qezmë për ujitje, si gotë për vendosjen e akullit, si mbrojtëse të mjeteve që kanë të bëjnë me rrymë, madje edhe si tush, apo si mjet për vendosjen e enëve, shkruan lajmi.net

Ju duket e pabesueshme? Shikoni praktikisht secilën prej tyre dhe aplikojeni cilën mendoni se ju duhet.