Ernesto Valverde është duke planifikuar t’i largojë tre lojtarë gjatë afatit kalimtar të janarit për të grumbulluar fonde për blerjen të mundshme.

Sipas Mundo Deportivo, Barcelona do t’i thotë lamtumirë këtyre futbollistëve nëse oferta të duhura arrijnë për ta në janar: Arda turan, Denis Suarez dhe Rafihna