Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka zgjedhur mënyrën e veçantë për tu uruar shqiptarëve ditën e FlamuritAi ka postuar në faqen e tij zyrtare në Facebook një poezi për 28 nëntorin, të recituar nga një nxënëse në Medvegjë.

“Gëzuar Ditën e Flamurit për të gjithë shqiptarët! Për të uruar Festën Kombëtare, zgjodha poezinë e recituar me shumë shpirt dhe emocion, të kësaj nxënëseje të mrekullueshme shqiptare në Tupallaj të Medvegjës”, shkruan Meta.