Ashley Hautzenrader është akuzuar pasi është përpjekur të hedhë në plehra foshnjën e saj të porsalindur në një tualet të një universiteti.

Foshnjën e ka gjetur një punonjëse në spital, ndërsa 22-vjeçarja është larguar nga vendi ku e ka hedhur.

Vajza e pranoi kur u kap nga policët, që ajo e kishte hedhur me qëllim, kinse kishte menduar se foshnja kishte vdekur pasi nuk qante dhe nuk lëvizte.

Ajo, gjithashtu, ka thënë se nuk e dinte se ishte shtatzënë deri në momentin kur kishte dhimbje dhe ishte futur në tualet të “University of lowa”, spital dhe klinikë, dhe kishte lindur.

Policia nuk pranoi të japë më shumë hollësi të mëtejshme dhe as gjininë e foshnjës, megjithatë e dyshuara është në mbajtje.