Ajo çdo herë është shquar për veshjet e saj edhe jashtë pistës.

Edhe të enjten, Littie Moss, ka siguruar të gjithë vëmendjen në Londër në një ndejë të Jimmy Choo X Annabel dhe Cindy Kimberly XI Saw It First,

Modelja 19-vjeçare kishte veshur një fustan të shkurtër, me të cilin i ka lënë pak vend imagjinatës, duke nxjerrë në pah këmbët seksi e të holla