Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur masën ‘arrest me burg’ për gjashtë persona të dyshuar si posedues të 1.5 ton drogë të kapura në plazhin e Vilunit, Shkodër.

Të arrestuarit janë: Fatjon Merko, Genti Dano, Enriko Zylo, Sokol Ulkaj, Dershish  Gjoleka dhe Arben Bozhanaj.