Jupiteri dhe Venera, dy nga planetët më të shndritshme u shfaqën në orët e para të mëngjesit të sotëm se bashku.

Ata ishin të shkueshëm vetëm me sy në pothuajse të gjitha vendet e Europës, si dhe në disa pjesë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

E ndërsa planetët kanë qenë të dukshëm me sy të lirë, ata që përdorën një teleskop kanë qenë në gjendje të shohin edhe katër hënat e Jupiterit.