Nga Tahir Bricori

Sumë zhurem Rrethë Rikalos Me ket shkrim, dua sado pak te mundona ketij populli me jua hap syt se kush jan Rikalot e vertet ne parlamentin e kosoves. Rikallo është fjesht nje Serb i cilli kur ju ka kerku nga Sebia mi vesh uniformen e ka vesh, dhe çfaredo qe është kerku nga Rikalo konform situates është pergjgjegjur. Pra çdo qytetar serb ju është pergjigjur fteses se shtetit Serb per ti luftuar Shqiptaret, ket e kan bere Serbet qe 100 vite.

Kryeministri pra Haradinaj e ka te pa mundur mi gjete nje Serb i cilli nuk ju është pergjigjur Milosheviqit per ti luftuar shqiptart. Rikalo e humbi luften dhe ju kthy realitetit. Pra Republika e kosoves te cillen ai tash ma e pranoi. Betimin poashtu e beri ne emer te Republikes.

Te ju kthehemi disa tipave qe nga kantveshtrimi i Deputetit nuk lan gja pa i ba ketij vendit ton. Njoni qe na shet perralla te suedis e mashtron popullin te varfur per viza me nje firm falco. Tjetri Deputet shet çertifikata te veteraneve e ben invalid lufte njerezit qe fare nuk kan qen ne luft,te dy Deputet per shuma te majme parash.

Rikalo është çetnik me grada bab e babgjysh, por keta qe mashtrojn ket popull fukara jan ma çetnik se sa Rikalo.shiten flerat e Ushtris çlirimtare per perfitime personale. Mbajn ligjerats per miratime te ligjeve ne Parlamet a ne anen tjeter nuk lojn ligj pa shkel per te jua marr edhe lekun e fundit fukarave.

Çdo dit flasin per heqjen e viza, keta nuk e kan ne interes me jua hek vizat kosoves,mbase nuk kan si mi plaçkit popullin per viza. Shkoni prap popull e epjau votat, E mos u vononi!!