Juliana Awada, Zonja e Parë e Argjentinës, që prej të dielës, kur i shoqi Mauricio Macri fitoi zgjedhjet.

Biznesmene me origjinë libaneze, Juliana është 43 vjeçe dhe është martuar me Macri në 2010. Të dy janë njohur në palestër, dhe për presidentin kjo është martesa e tretë.

Ata kanë një vajzë së bashku. Zonja e Parë është shumë e dashur në Argjentinë, ku konsiderohet një ikonë e rafinuar për elegancën e saj. Në vend ka dhe nga ata që e shohin si Amal Alamuddin, avokatja libaneze për të drejtat e njeriut e martuar me George Clooney.