Zinedine Zidane përgjigjet në pyetjen e vështirë.

Zinedine Zidane ka mbajtur konferencën për media para ndeshjes me Getafen, e cila luhet të shtunën nga ora 16:15.

Gjatë konferencës për media, Zidane është pyetur nga gazetarët nëse do të bëhej trajner i Barcelonës.

Kurse, përgjigjja e francezit ka qenë e shkurtë dhe shumë e qartë: ‘Jo, kam një zemër të bardh”.