Kandidati i Lëvizjes Besa për kryetar komune të Çairit,  Zeqirja Ibrahimi ka lëshuar akuza ndaj Muhamed Zeqirit duke thënë se:

“Me ta sha dikush familjen dhe fenë edhe sot hala shkojnë e ndihmojnë ata nuk meritojnë asnjë vlerë në shoqërinë tonë”