Janë zbuluar e-mailat që zbardhin bashkëpunimin e fshehtë mes Lëvizjes BESA dhe komunitetit LGBT.
Aty mund të vërehet vullneti i Besatarëve për të përkrahur këtë komunitet.

Ndryshe, deklaratën e deputetit Manajllovski, muaj më parë, lidhur me të drejtat e komunitetit LGBT, e keqpërdorën për poena politik pikërisht lidershipi i Lëvizjes BESA, që nënkupton se çdo veprim politik i tyre ka të bëjë vetëm për poena politik dhe për politik ditore, sesa në favor të stabilitetit të vendit dhe të mires së qytetarëve. /ilirianews.mk/