Bukuroshja shqiptare Françeska Jaçe ka shtuar kilogram kohëve të fundit

E duket se ajo nuk ka shumë kujdes në shujtat e saj.

Në një foto të postuar në InstaStory, Jaçe shihet duke e ngrenë një pizë shumë kalorike.

Dihet se pizza është një ushqim i cili ju shëndoshë dhe të fiton kilogram më shumë.