Zbulimi i Princeshës Tisulsky ishte një surprizë për të adresuarit. Arkivoli ishte i mbushur me një lëng të pastër minerali të kuq.

Me një thurje spirale, e cila qëndron lartë (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pazakontë tërheqëse, që dukej rreth tridhjetë, me anë të një lëkure evropiane dhe syve të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, raporton “AlienBlog”, transmeton Periskopi.