Të gjithë e dimë që plakja është një process i pashmangshëm ama, nga ana tjetër, janë disa zakone, në të përditshmen tonë, që na bëjnë të dukemi më të rinj ose më në moshë.

Veshja, është kryesorja, duke qenë edhe prezantimi i parë që bie në sy më tepër, por ajo nuk është e vetmja. Ka edhe gjashtë të tjera…

1. Prerja dhe krehja e flokëve
2. Të ngrënit gjithnjë diçka përpara televizionit
3. Jastëku i gabuar
4. Ekspozimi i tepërt në diell, siç e dini, rrudhat janë gjithnjë gati në diell.
5. Fërkimi i vazhdueshëm i syve që mund të duket si çlodhje por në fakt i dëmton më tepër ata.
6. Të pish lëng portokalli në mëngjes.