“Besoj se VMRO-ja do të grumbulloj forcat dhe do ta njoh rezultatin zgjedhor. Apeloj deri tek udhëheqsia e VMRO-së që në plan të parë të vendosin interesat e Republikës së Maqedonisë”, theksoi Zoran Zaevi.