Kreu i lëvizjes Vetëvendosje Visar Ymeri, ka votuar në shkollën fillore “Faik Konica” në kryeqytet.

Sipas Ymerit, gjithçka ishte në rregull dhe procesi nuk zgjati shumë.

Ai tha se është jashtëzakonisht e rëndësishme që qytetarët të votojnë masovikisht në mënyrë që vota të jetë sa më cilësore.