Këngëtarja Yllka Kuqi gjatë ditës së sotme ka fituar edhe një profesion të ri

Yllka Kuqi sot zyrtarisht ka marrë edhe një profesion të ri.

Këngëtarja nëpërmes një postimi në facebook ka treguar se ajo është bërë sot zyrtarisht “Specialiste e psikologjisë klinike dhe psikoterapisë”.

Këngëtarja ka qenë duke studiuar për këtë lami tash e një kohë në Universitetin e Prishtinës, konkretisht në degën e Psikologjisë.

Tash mbetet të shihet sa do ta ushtrojë këtë profesion këngëtarja e njohur