Shumë nga yjet më të mëdha të industrisë ishin në qendër të vëmendjes të hënën mbrëma, në Elle Women në Hollyëood që u mbajtë në Beverly Hills.

Jennifer Lawrence, udhëhoqi listën magjepsëse me një fustan të zi elegant, derisa u para në tapetin e kuq pranë Cindy Craëford, Margot Robbie, Jessica Chastain dhe Kristen Stewart.

Është e përshtatshme që një sërë yjesh femra u mblodhën pas akuzave të kohëve të fundit kundër Harvey Weinstein, i cili është akuzuar për ngacmim seksual dhe abuzim ndaj një numri të aktorëve të profilit të lartë.