Xhezair Shaqiri- Hoxha ka dalë në përkrahje të kandidatit të BDI-së për Komunën e Çairit, Visa Ganiu.

Ai përmes  një postimi në Fejsbuk ka thënë se mbështet Ganiun si profesor dhe individ, derisa ka ndarë mendjen sesi do jetë mbështetja e tij për kandidatët e komunave tjera: