Gjatë ceremonisë solemne para Pallatit Serbia, presidenti turk Recep Tayyip Erdogan ka biseduar për disa çaste me shefin e diplomacisë serbe Ivica Daçiq.

Pas shkëmbimit të disa fjalëve dhe buzëqeshjeve, Erdogan ka pyetur pse nuk e ka takuar Daçiqin më herët pas ardhjes në Beograd.

Në diskutim është përfshirë edhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili përkthyesve u ka thënë t’i tregojnë Erdoganit se Daçiqit “nuk i pëlqen të zgjohet herët”.