Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është nisur për të hedhur votën e tij në shkollën “Ali Sokoli” në Prishtinë, njofton Klan Kosova.

Haradinaj është parë së bashku me gruan e tij, Anita Haradinaj.

“I ftoj qytetarët që të dalin të votojnë, nga zhvillimi nga rrijta dhe kjo rritje kërkon votën e qytetarëve”, ka thënë Haradinaj.