Në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale ende vazhdon votimi nga kandidatët për kryetar të komunave.

Në vendvotimin 2075 ,votoi edhe kandidati pë Kryetar Komune i Bogovinës nga ASH,Albon Xhemaili i shoqëruar nga bashkëshortja dhe familja e tij.