“Sot është një ditë e rëndësishme për Tetovën për të bërë diferencën midis një të kaluare të dështuar të pushtetit lokal dhe një të ardhme ku edhe Tetova do të ketë kushte elementare dhe do të nis ndërtimi i saj”, ka deklaruar Bilall Kasami pasi që shfrytëzoi të drejtën e votimit.

Kasami ka bërë thirrje për një proces fer dhe demokratik, ndonëse ka shprehur shqetësimin për incidente të caktuara që janë regjistruar që në orët e hershme të procesit zgjedhor.