Heidi Montag dhe bashkëshorti i saj Spencer Pratt kanë mirëpritur në jetë një fëmijë.

31-vjeçarja lindi djalë, emri i të cilit është Gunner Sonte, të dielën në mbrëmje.

“Heidi dhe Spencer janë prindër krenar të një djali të shëndoshë”, ka thënë një përfaqësues i çiftit për Us Weekly.

Comments are closed.