Duket se për këngëtaren Mimoza Mustafa vitet janë vetëm numra në letër. Është pothuajse ndër të paktat femra që e ka ruajtur freskinë e saj sikurse në ditët e para të paraqitjes publike.

Këngëtarja duket shumë në formë dhe e rinuar. Duket se për të vitet nuk po ecin fare!

Atë e shohim sot në një foto të cilën e ka hedh në instagram. Ku vërtet duket tamam si vajzë e re.

Ndryshe Mimoza ka kohë që është e martuar me Shkumbin Kryeziun dhe kanë krijuar familje së bashku.

Vlen të cekim këngën e tyre të fundit në bashkëpunim “Qelibar”, e cila çiftin e riktheu në skenën muzikore.