Secili koment pavarësisht a është pozitiv apo negativ e  meriton vëmendjen time të plotë. Prandaj vendosa që mes aktiviteteve të shumta të cilat i kam dhe takimet me qytetarët e Çairit, të ndaj pak kohë dhe tu drejtohem juve, miqt e mi të fejsbukut.
Unë dua haptazi tu drejtohem juve në lidhje me fjalimin tim të mbrëmshëm të cilin e kisha në tubimin e organizuar në Sheshin Skenderbeu, thekson kandidati nga radhët e BDI-së për në Çair Visar Ganiu.
Për më tepër ndiqeni pjesën e parë  të videos dhe më vonë do të keni mundësinë që të ndjekni edhe pjesën e dytë.