Audi ka zbuluar 2 edicione të reja të linjës së saj Q7, të quajtur Vorsprung dhe Black Editions, të cilët synojnë të kapërcejnë hendekun në mes të limuzinave luksoze dhe SUV.

Me një çmim fillestar prej 87 mijë eurosh, Vorsprung Edition ka motorin 3.0 TDI që prodhon 268 kuaj fuqi.

Ndërsa modeli Audi Q7 Black Edition çmimin fillestar do ta ketë 72 mijë euro, që i bie 17 mijë euro më pak se ai Vorsprung, por rreth 15 mijë euro më shumë se modeli standard.