Disa njerëz nuk besojnë në ekzistencën e formave të tjera të pranisë përveç atyre që njohim. Disa të tjerë dëshmojnë se janë hasur me to dhe madje kanë xhiruar momente të cilat të fusin frikën kur i shikon.

Më poshtë do të gjeni 13 video të xhiruara nga persona të ndryshëm të cilët pretendojnë se ato janë origjinale dhe jo të montuara. Ne ju sugjerojmë t’i ndiqni dhe të vendosni vetë nëse do i besoni ose jo.