Ju nuk nevojitet të përdorni një teleskop për ta parë planetin e Uranit sonte.

Planeti i madh i akullt do të jetë i dukshëm nga Toka të enjten, duke e çuar atë në pikën më të afërt të me orbitën e Tokës, transmeton Indeksonline.

Në këtë pozicion, planeti do të jetë i dukshëm në qiell gjatë gjithë natës- dhe megjithëse ju mund ta shihni atë me dylbi, NASA paralajmëron se Urani mund të jetë mjaft i ndritshëm për t’u parë vetëm me sy, pa ndihmën e ndonjë objekti.