Kjo është ura më e gjatë në botë që lidh Hong Kongun, Zhuhai dhe Macao dhe është afër përfundimit.

Ka një formë Y-je dhe shkurton kohën mes Hong Kong dheZhuhai nga 3 orë në 30 minuta, për më tepër shton lidhjen me deltën e lumit Pearl të Kinës.

Struktura kryesore e urës ka përfunduar në korrik dhe rruga është 55 km e gjatë, nga të cilat 22.9 km janë urë dhe 6.7 km janë tunel.

Ajo ka emrin si ura “më e ndërlikuar teknologjike”, dhe pritet të hapet për trafikun në fund të vitit./ Top Channel 

https://www.youtube.com/watch?v=n3J7uu7G6fc