Mesa duket pas lajmit të shtatzënisë së Kylie Jenner, fshihet edhe pakënaqësia e ish të ashurit të saj Tyga. Ky i fundit nuk e ka pritur aspak mirë këtë lajm. Në fakt Tyga ka shprehur inatin e tij që kur Kylie u lidh me të dashurin e saj Traviss, dhe gjërat janë pëekeqësuar me kalimin e kohës.

Së fundmi Tyga ka vendosur të shprehë gjithë ndjesitë negative në lidhje me këtë situatë. Fillimisht ai shprehet se e vetmja ndjesi që ka për të dashurin e ri të Kylie, është ajo e mëshirës. Tyga e quan ish të dashurën e tij një manipulatore e cila çdo gjë e sheh si lojë. Ai nuk fajëson aspak Traviss për ndarjen nga Kylie, por familjen e saj ku sipas tij është me fat që është shkëputur prej tyre.

Sipas miqve të Tyga, këto deklarata mund të jenë të ndikuara nga inati, pasi kur Kylie vendosi të ndahej prej tij reperi ishte zemërthyer. Nga ana tjetër Kylie dhe Traviss duket se janë më serioz se kurrë për marrëdhënien e tyre, pasi e vogla e Kardashian-Jenner 137shtë parë së fundmi me unazë në gisht.