Presidenti i SHBA-së, Donald Trump lëshon një tjetër paralajmërim te forte për Korenë e Veriut.

Shefi i Shtëpisë se Bardhë tha se nuk ka më vend për bisedime me Phenianin për të shkuar drejt një marrëveshje dypalëshe duke lënë te kuptohet se konflikti mund te jete afër.

Shtetet e Bashkuara dhe Korea janë përfshire ne një retorikë të ashpër muajt e fundit për shkak te programit bërthamor.

Paralajmërimi i fundit i presidentit te shteteve te bashkuara është bere ne rrjetin social Twitter.