Një trekëndesh dashurie ka bërë që një grua nga Lezha të pendohet për vendimet e marra.

Ajo ka rrëfyer në historinë e saj për “ShkodraNeës” se nuk dëshironte një divorc, ama zemra dhe trupi i saj i përkasin ish-të dashurit dhe jo bashkëshortit.

“Edhe pse jetoj në një qytet me paragjykime e me mentalitet, familja ime na ka rritur më frymën që në jetë duhet të jemi të lumtur, pavarësisht çmimit që duhet të paguajmë.

Jam martuar me dashuri shumë vitë më parë, isha 19 vjeçe. Me një djalë nga Shkodra. Lindëm 1 fëmijë bashkë dhe burri si gjithë të tjerët gjithë kohën rrinte në Itali.

Nuk punoja sepse ishte tip xhelozi. Gjatë kohës kur burri nuk ishte kam krijuar një lidhje me një burrë ne lagje, beqar ai. Edhe pse burrin e kisha marrë vetë, largësia më bëri që të dashurohesha me të dashurin.

Djali më shumë jetonte me nënën e burrit se ajo e adhuronte dhe djali im po ashtu, e merrja veç dy ditë në javë.

Lidhja me të dashurin ishte e shkëlqyer dhe ai më bënte të ndihesha femër brenda dhe jashtë shtratit.

Burri u kthye dhe i kërkova divorcin. Arsyen nuk ja tregova. Nuk ma dha, por ika 1 muaj tek prindërit. Gjatë kësja kohe i dashur më tha që nuk më merrte dot direkt, se mentaliteti. Nga ana tjetër burri më lutej t’ja nisnim nga fillimi dhe m’u dhimbs në shpirt. Kështu që u ktheva me të.

Ama nuk e dua më, mendjen e kam tek i dashuri, veç për të fantazoj. Jam në dilemë a po e shkatërroj kështu jetën time?”, shkruan ajo.