Normalisht se nuk duhet ta lejoni një mashkull t’ju tregojë se si të silleni në shtrat. Por në rast se keni qenë duke menduar se çfarë i pëlqen atij, atëherë ky është artikulli i duhur.

Bazuar në dëshirat dhe deklarimet e meshkujve, ekspertët kanë përpiluar një listë me këshilla, të cilat tregojnë se çfarë u pëlqen meshkujve gjatë seksit, transmeton Telegrafi.

Atij i pëlqen kur flisni gjëra të ndyra

Nuk nevojitet të shpjegoni çfarëdo që është duke ndodhur gjatë aktit, por do të befasoheni për efektin që mund ta kenë disa fjalë të ndyra herë pas here

Jo gjithkush ndihet komod ta bëjë këtë, megjithatë fjalë të shkurta si “ndihem shumë mirë”, ose “më fuqishëm” mund ta eksitojnë atë tej mase.

Është mirë ta merrni kontrollin ndonjëherë

Nuk ka gjë më të mirë sesa kur vajza e din se çfarë i pëlqen asaj, dhe këtë duhet t’ia komunikoni atij. Prandaj, herë pas here merreni kontrollin gjatë aktit dhe veproni siç ju dëshironi, dhe mos hezitoni ta caktoni edhe pozitën që ju pëlqen.

I pëlqen kur ju sugjeroni pozicione të reja

Meshkujve u pëlqen tejet mase kur partneret sugjerojnë pozicione të reja gjatë aktit. Nëse keni lexuar së fundmi për ndonjë pozicion të ri të cilin dëshironi ta provoni, mos e mendoni dy herë dhe bëjeni atë