Pas ndërtimit të rrugës, kanalizimeve dhe shumë investimeve kapitale, Treboshi e di dhe është mirënjohës për rregullimin e fshatit, andaj sonte në mënyrë masovike i dhanë mbështetjen e madhe Fatmir Izairit për zgjedhjet e 15 tetorit.

Izairi para të pranishmëve prmetoi edhe më tej se në katër vitet e ardhshme nuk do të munojnë projektet në ndërtimin e Treboshit. Katër vitet e ardhshme me Dokin Treboshi do të ketë fushë sporti, ujë të pijshëm ndërtimin e rrugicave me begatona dhe shumë projekte tjera.

Ndryshe mbështetja e madhe Dokit i jepet në çdo fshat në çdo lagje dhe në çdo shtëpi./TetovaSot/