Kandidati për kryetar komune në Zhelinë, Fatmir Izairi mbrëmë ka vizituar tre fshatrat e Dërvenit si Kapashdollin, Novasellën dhe Çiflikin. Realizimi i punëve gjatë katër viteve ishte edhe njëra nga arsyet që sallat ishin të stërmbushura me banorë edhe nga ata që nuk i përkasin asnjë partie politike. Iazari në tre fshatrat ka realizuar projekte kapitale si dhe premtoi që në katër vitet  e ardhshme do të realizojë edhe projekte tjera.

Ja premtimet që për katër vite do të bëhen realitet