Sara Hoxha është shfaqur mjaft sexy në një foto që i nxjerr në pah format. Një nga trashëgimtaret e Top Channel, Sara, ndodhet e rrethuar nga dashuria.

Trëndafilat e kuq dhe qirinjtë kanë ‘veshur’ foton që ajo ka postuar në Instagram.

Sara është martuar me moderatorin e njohur në Top Channel, televizionin që ngriti babai i saj Dritan Hoxha që sot nuk jeton më.

Sara dhe Ledioni kanë një djalë së bashku.

…Dhe duket se Ledioni nuk i lë pas surptizat për vajzën e zemrës