Pas një sëmundje të rëndë dhe për një kohë të shkurtër, sot ka ndërruar jetë bashkëshortja e ish kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, Suzana Belanovska, njoftojnë mediat maqedone.

Ajo pas vetes ka lënë dy fëmijë të rritur dhe bashkëshortin. Varrimi do të bëhet ditët në vazhdim në arrezat në Gjorçe Petrov./TetovaSot/