Këngëtarja 18 vjeçare Tori emri i plotë i së cilës është Fitore Berisha, ka lansuar këngën e saj më të re “Melodi”.

Komplet projekti është i zhvilluar si një film i metrazhit të shkurtër me një storie dhe një mesazh.

Kënga  është e realizuar në Kosovë nga kompania BigDealRecords, ku kësaj here janë në bashkëpunim me Cricket Music.