Në qendër të Liverpoolit , një situatë shumë e çuditshme u regjistrua, nëna tërhoqi fëmijën e saj të vogël në një zinxhir përgjatë një trotuari.

Xhirimi i publikua në rrjetet shoqërore dhe menjëherë tërhoqi shumë vëmendje të publikut nga nëna  përbindësh, shkruan “Liverpool Echo”, përcjell Indeksonline.

Ajo që mund të shihet në pamjet është se fëmija nuk kishte reagim ndaj asaj që nëna mbante atë me një litar. Kjo është arsyeja pse disa njerëz janë skeptikë për origjinalitetin e këtij incizimi dhe mendojnë se kjo është vetëm një kukull.

Kalimtarët u habitën nga skena, por askush nuk u tha një fjalë nënës së fëmijës.