Miss Bum Bum” imiton Kim Kardashian. Vjen selfia që po bën xhiron e internetit dhe po i “përvëlon” fansat e saj të shumtë.

Modelja braziliane Suzy Cortez, është një tifoze e çmendur Messi-t dhe e Barcelonës.

Por kjo gjë nuk e pengon atë që të haet edhe me ikonën e internetit për sa i përket seksualitetit, Kim Kardashian-it.

Cortez mendon madje se është shumë më seksi se Kardashian dhe këtë e ka demostruar me këto foto…