Nervozizmi i LSDM-së rritet dhe siç po kalon koha, të përballur me humbjen zgjedhore gjithnjë e më shumë janë të prirë ndaj hapave jodemokratike të cilat vetëm dëshmojnë për humbjen zgjedhore të cilën do ta përjetojnë.

Pikërisht për këtë është thyer shtabi i VMRO-DPMNE-së në Manastir që është edhe një dëshmi për nervozizëm të nënshtruar.

Kjo nuk do ta ndryshojë rezultatin zgjedhor dhe humbjen të cilën LSDM-ja do ta përjetojë nga populli.