Kandidata e BDI-së, Teuta Arifi për Tetovën në debatin e saj të fundit në Kallxo u shpreh se në katër vitet e ardhshme Tetova hynë me ujë të pijshëm pa deponi në hyrje të Tetovës dhe pa tymin e Jugohromit që nuk është i dëmshëm.

“Katër vitet e ardhshme  ne hyjmë me me ujë të pijshëm pa deponi në hyrje të Tetovës dhe pa tymin e Jugohormit që nuk është i dëmshëm” u shpreh Arifi

Ndryshe në këtë debat marin pjesë katër kandidatët e Tetovës, Teuta Arifi, Adnan Neziri i ASH-së, Bilall Kasami nga BESA dhe Bardhyl Dauti nga PDSH-ja.