Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi, Zv.Kryeministri Hazbi Lika dhe Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë sot kanë qëndruar për vizitë në Reçicë të Vogël.

  Ata njëherit u bënë garancë për ndërtimin e shkollës fillore në Reçicë të Vogël, i cili investim është jetik për banorët e këtij vendbanimi.

Ata u zotuan që menjhërë në vitin e parë të mandatit të ri shkolla do të ndërtohet, pasiqë sipas Arifit projektimi i shkollës ka përfunduar i është dhënë leja e ndërtimit dhe menjëherë me financimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë do të kryhet investimi i shumëkërkuar i banorëvë të Reçicës.

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1743555702344553/