Seymour Butt, drejtori i filmave me pullë të kuqe ka zbuluar për publikun se cilat janë 6 truket që përdorin aktorët që marrëdhënia të zgjasë sa më shumë.

Industria e pornografisë prodhohet, financohet dhe drejtohet nga burrat. Sidoqoftë ky nuk është një sekret, misteri është se si aktorët arrijnë ta zgjasin seksin aq shumë dhe në këtë mënyrë mbajnë audiencën sa më gjatë në kanalet e tyre.

Seymour Butt ka thënë për revistën Forbes se pjesa më e vështirë për të qenë një yll pornoje është që të mbajë “veten” për orë të tëra. Kjo bëhet në rrethana tejet të vështira, duke përfshirë edhe mos tërheqjen seksuale nga aktoren me të cilën rrokulliset e gjithë skena, skenarë të pakëndshëm që përfshijnë sipërfaqe të vështira, të ftohta ose shumë të nxehta dhe që duhet të ndalosh shpesh për të marrë urdhra nga regjia.

Këto janë disa nga “teksnikat” e aktorëve me pullë të kuqe se si arrijnë ta mbajnë veten sa më gjatë:

Besimi, të jesh aktor pornografik duhet të kesh besim tek vetja, në trupin tënd dhe në performancën tënde gjatë seksit.

Ushtrimet, për të forcuar muskujt rreth legenit, aktorët e pornografisë kryejnë ushtrime të Kegel , kështu, sipas një studimi mund të zgjasë deri në katër herë më shumë se normalja.

Masturbimi, duke u vetëkënaqur para se të veprojnë u lejon atyre që të kontrollojnë trupin e tyre, të njohin zonat ku vërtet ngacmohen.

Ejaculacioni (finalizimi i aktit nga ana e mashkullit), kështu zakonisht aktorët e kryejnë këtë proces pak para fillimit të filmit që ta zgjasin sa më shumë aktin deri sa drejtori i kompnisë së pornografisë të jetë i kënaqur.

Produktet, disa aktorë përdorin kremra desensitizuese, përgjithësisht 10 ose 15 minuta para secilës skenë, tableta retardant, viagra ose edhe caverject.

Teknikat e filmit, redaktimi lejon shkurtimin mes ndërprerjeve të shpeshta në shesh xhirim. Gjëja më e rëndësishme është që shikuesi gëzon një fiction seksual.