Kandidati për kryetar komune të Gostivarit, Arben Taravari, sot është takuar me dy profesorët e ekonimisë, Rufi Osmanin dhe Izet Zeqirin.

“Një përkrahje e fuqishme nga intelektualët e mirfilltë Prof. Rufi Osmani dhe Prof. Izet Zeqiri.
Fitorja është e sigurtë tash më! Na priftë e mbara!” ka shkruar Taravari

Ndryshe mbrëmë në një emision ish kreu i RDK-së, Rufi Osmani i dha mbështetje Arben Taravarit për kryetar komune të Gostivarit.